Skieen

Het grootste skigebied ten noorden van de Alpen bevindt zich in het Sauerland. De Wintersport Arena is een samenwerkingsverband tussen alle skigebieden in Winter, Willingen en Schmallenberg. Doormiddel van sneeuwkanonnen is het gebied zeer sneeuwzeker en kunt u genieten van een heerlijke wintersport vakantie.

Skieen op de Hunau

Pension Hunaustuben is gelegen op ongeveer 5 autominuten van de langste piste van het Sauerland: De Hunaulift (www.hunaulift.de) Een heerlijke lange piste waar je met de hele familie fijn kunt skieen, snowboarden of sleeen op een aparte slee-piste. Bij de Hunaulift bevind zich een skiverhuur, skischool, restaurant en gratis parkeerplaatsen.

Nabij het pension heeft u ook de mogelijkheid om te langlaufen. Met verschillende geprepareerde Loipes kunt u genieten van een prachtige winter in het Sauerland

Vanuit het pension kunt u ook andere skigebieden ontdekken. Bijvoorbeeld de Skiliftkarussel Winterberg (www.skiliftkarussell.de) wat op ongeveer 20 minuten rijden licht.

Ook de skigebieden in Neuastenberg, Altastenberg, Schmallenberg, Höhe Lied en Rimberg zijn een van de vele mogelijkheden die de Wintersport Arena u kunt bieden.

Kommentare sind geschlossen.