Skieen

Het grootste skigebied ten noorden van de Alpen bevindt zich in het Sauerland. De Wintersport Arena is een samenwerkingsverband tussen alle skigebieden in Winter, Willingen en Schmallenberg. Door het gebruik van sneeuwkanonnen is het gebied zeer sneeuwzeker en zeer geschikt voor een heerlijke wintersport vakantie.

Skieen op de Hunau

Pension Hunaustuben is gelegen op slechts 5 autominuten van de langste skipiste van het Sauerland: De Hunaulift (www.hunaulift.de) Een heerlijke lange piste waar je met de hele familie fijn kan skiën, snowboarden of sleeën op een aparte slee-piste. Er is ook een skiverhuur, skischool, restaurant en er zijn gratis parkeerplaatsen.

Nabij het pension heeft u ook de mogelijkheid om te langlaufen. Met verschillende geprepareerde Loipes kunt u genieten van een prachtige winter in het Sauerland

Vanuit het pension kunt u ook andere skigebieden ontdekken. Bijvoorbeeld de Skiliftkarussell Winterberg (www.skiliftkarussell.de) welke op ongeveer 20 minuten rijden ligt.

Ook de skigebieden in Neuastenberg, Altastenberg, Schmallenberg, Höhe Lied en Rimberg zijn een van de vele mogelijkheden die de Wintersport Arena u biedt.

Kommentare sind geschlossen.