SauerlandCard

Haal meer uit uw vakantie

De Schmallenberger Sauerland Card ontvangt u bij aankomst in Pension Hunaustuben

De Sauerland Card ontziet u namelijk in uw vakantiekas. Met deze kaart hebben onze gasten gratis toegang in de zwembaden van onze streek (maandag-vrijdag) en ook in veel musea krijgt u gratis toegang. Tevens kunt u, eveneens gratis, gebruik maken van het openbaar vervooer en de Wandel- en Sightseeingbussen.

https://www.schmallenberger-sauerland.de/fileadmin/Kundenbereich/Bilder/Verschiedenes/SchmallenbergerSauerlandCARD_07_2015_01.jpg

Ga op pad in de Wisent-Wildnis aan de Rothaarsteig. Ravot en speel met uw kinderen in- en outdoor in het 3.000 m2 grote Thikos-Kinderland. Verbaas u over de oude stoommachines in het DampfLandLeute Museum in Eslohe en over de Modelspoorbaan in Grafschaft. Bekijk in het Bestekmuseum Fleckenberg hoe 100 jaar geleden bestek werd gemaakt.
Ga als het ware onder de grond in het Leisteengroeve- en streekmuseum Holthausen. Laat u verrassen over de kerkelijke kunst in het museum van het Klooster Grafschaft of over “corpi delicti” in het Gerechtsmuseum in Bad Fredeburg en over de traditie van oude ambachten in het Stertschultenhof van Cobbenrode.

Kortingen kunt u verwachten bij het huren van E-Bikes en E-mountainebikes, bij de aankoop van wandelkaarten, bij de entree in de Klimhal  in Schmallenberg, op de beide 18- en 27 holes golfbanen in het Sauerland, bij rondvaarten op de stuwmeren, culturele activiteiten en zelfs in de detailhandel met kortingen tot 10%. Aanvullend staan de gasten alle kortingen van de SauerlandCard ter beschikking.

 Opmerking:

De Schmallenberger Sauerland Card wordt geaccepteerd op alle busverbindingen in het Hochsauerland en in het district Soest, in de burgerbussen van de gemeente Eslohe en de stad Schmallenberg, in de Wandel- en Sightseeing bus van het Schmallenberger Sauerland, evenals op de spoorlijnen RE17 “Sauerland-Expres”, RE57 “Dortmund-Sauerland-Expres” en de RB55 “Upland-Bahn”. Dus: instappen alstublieft!

Maar let u er wel op, dat de Schmallenberger Sauerland Card geen geldigheid heeft voor uw reis naar het logeerbedrijf, c.q. uw reis naar huis!

Reacties gesloten.