Vakantiewoningen

De woningen in “Waldhaus an der Hunau”

Waldhaus an der Hunau

In het Waldhaus, op ongeveer 70 meter van de Hunaustuben verwijderd, bevinden zich twee mooie ruime vakantiewoningen. De kleinste van de twee woningen, is een 4-persoonswoning met een uitbreidingsmogelijkheid naar 5 personen. De grotere woning is een 6-persoonswoning met een uitbreidingsmogelijkheid naar 7 personen.

De bedden worden voorzien van dekens en lakens en in de badkamer zullen handdoeken aanwezig zijn. Mocht u tijdens u verblijf een wisseling willen van het linnengoed, dan wel de badlakens is dit tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

De keukens zijn volledig uitgerust, met bestek, pannen, borden, glazen, bekers etc. Tevens bevindt zich in de keuken een koelkast met vriesvak, een oven, een magnetron, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een broodrooster. Een afdruiprek, een borstel, afwasmiddel en thee- en handdoeken zijn ook aanwezig. In de daarnaast gelegen woonkamer bevind zich tot slot een eettafel, een ruime zithoek en een televisie.

Huurprijs periode 1 april t/m 31 NovemberHuurprijs periode 1 December t/m 31 Maart
4-persoons woning3 Nachten €202,00

Per Week €438,00
3 Nachten €232,00

Per Week €508,00
6-persoons woning3 Nachten €292,00

Per Week €648,00
3 Nachten €322,00

Per Week €718,00

Incl. Beddengoed, handdoeken, water,
stroom, verwarming, eindschoonmaak

Incl. Beddengoed, handdoeken, water,
stroom, verwarming, eindschoonmaak
Extra Persoon in de Woning€7,50 per nacht€9,00 per nacht

Voor meer informatie en foto’s kom je via deze link naar de website van onze vakantiewoningen:
http://www.waldhaus-an-der-hunau.com


Exclusief verplicht €2,00 toeristenbelasting p.p.p.n.
Hiervoor ontvangt u de SauerlandCard. Met deze kaart kunt u o.a. gratis met de bus reizen, gratis musea bezoeken en gratis gebruik maken van het zwembad.

Annuleren

  • Bij annulering of wijziging tot 14 dagen voor de dag van aankomst worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering of wijziging binnen 14 dagen voor de dag van aankomst wordt 50% van de totale reservering in rekening gebracht.
  • Bij annulering of wijziging tot 3 dagen voor de dag van de aankomst, daarna of indien u niet komt opdagen (no-show, ook voor één van de geboekte kamers) wordt 100% van de totale reservering in rekening gebracht.

Reacties gesloten.