Kamers

Het pension beschikt over 17  mooie, ruime, comfortabele hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche, wc en wastafel. Geniet alleen, met je partner en/of vrienden van ons huiselijke pension.

SINGLE-ROOM
€40,00 per nacht incl. ontbijt
Reist u alleen of bent u onderweg voor werk of een cursus. Dan is een 1-persoonskamer echt iets voor u. De kamer, met eigen badkamer, heeft een televisie, een kledingkast en een bureau of tafel. Een heerlijk ontbijt mag, ook als u alleen reist, natuurlijk niet ontbreken. Indien u voor werk of cursus vroeg moet ontbijten, kunnen we dat vast en zeker voor u regelen. Vraag naar de mogelijkheden bij de reservering.

DOUBLE-ROOM “budget”
€64,00 per nacht incl. ontbijt
Onze “budget” kamers zijn er in twee varianten. Twee kamers met een 2-persoonsbed en twee kamers met gescheiden bedden. De kamers zijn wat kleiner dan onze normale 2-persoonskamers, maar zijn wel uitgerust met een eigen badkamer. Ook een televisie en kledingkast is op deze kamer aanwezig.
Doe lekker het raam open, beleef de frisse ochtendlucht en het prachtige uitzicht. Waarna je lekker  kunt genieten van een heerlijk ontbijt.

DOUBLE-ROOM
€79,00 per nacht incl. ontbijt
Kom de kamer binnen en ontdek onze tweepersoonskamers. De ruime opzet van de  kamers laat je genieten van rust, licht en ruimte. Op de kamer bevindt zich naast een televisie en een ruime kledingkast ook een zitje. Na een heerlijke nacht in onze comfortabele bedden kunt u genieten van een heerlijk ontbijt.

DOUBLE-ROOM met balkon
€84,00 per nacht incl. ontbijt
De kamers zijn net als bij de standaard 2-persoonskamer ruim en licht. Een bijkomend voordeel van deze kamers is een eigen balkon met een lekker zitje. Dwaal lekker weg bij het prachtige uitzicht.

DOUBLE-ROOM met 3e bed
€99,00 per nacht incl. ontbijt
Reist u met 3 personen? Dan is een 3-persoonskamer een heerlijke uitkomst. De kamers hebben een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed. De kamer is natuurlijk voorzien van een eigen badkamer met douche en WC. Een televisie, ruime kledingkast een zitje en een babyfoon maken de kamer compleet zodat u zelf nog heerlijk kunt genieten van een wijntje of een biertje in onze gezellige “Gästezimmer” en de kleintjes lekker kunnen slapen.

GROEPSACCOMODATIE / FAMILIE-UITJE
Ook voor een familie-, bedrijfsuitje of andere groepen is ons huis, eventueel in combinatie met de vakantiewoningen, uitermate geschikt als groepsaccomodatie. Het pension biedt ruimte aan 33 personen en kan, door de vakantiewoningen, uitgebreid worden naar 45 personen. De vrijheid van een eigen huis, met de service van een hotel. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Exclusief verplicht €2,00 toeristenbelasting p.p.p.n.
Hiervoor ontvangt u de SauerlandCard. Met deze kaart kunt u o.a. gratis met de bus reizen, gratis musea bezoeken en gratis gebruik maken van het zwembad.

Bij uw reserveringsbevestiging ontvangt u een rekening over een aanbetaling van 50%

Annuleren

  • Bij annulering of wijziging tot 14 dagen voor de dag van aankomst worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulering of wijziging binnen 14 dagen voor de dag van aankomst wordt 50% van de totale reservering in rekening gebracht.
  • Bij annulering of wijziging tot 3 dagen voor de dag van de aankomst, daarna of indien u niet komt opdagen (no-show, ook voor één van de geboekte kamers) wordt 100% van de totale reservering in rekening gebracht.

Reacties gesloten.