Bel ons: (+49) (0)29 77-70 98 40
Hunaustrasse 21, Bödefeld, Bekijk kaart
Homepage

HERZLICH WILLKOMMEN IN PENSION HUNAUSTUBEN

WELKOM IN DE HUNAUSTUBEN

In ons pension zijn gezelligheid en huiselijkheid belangrijke waarden. Wij doen er alles aan om u een heerlijke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin u steeds het gevoel heeft na een dag vol indrukken gezellig ‘thuis’ te komen. Laat u zich verrassen en geniet van onze uitgebreide service!!

PROEF DE SFEER

Thuis in het Sauerland

Het onze gasten naar de zin maken, is onze hoogste prioriteit. Wij genieten, als u geniet. U kunt dan ook altijd bij ons terecht met uw speciale wensen en wij komen u dan graag tegemoet als dit binnen onze mogelijkheden ligt.

Wat wij u zowieso bieden:
- Sauerland Card
- Uitgebreide informatie wat betreft de activiteiten in de omgeving.
- Regelmatig bieden wij u rondleidingen in Bödefeld.

Afbeeldingsresultaat voor sauerland wandern
service

Vakantiewoning Sauerland

https://pix6.agoda.net/hotelimages/513/513022/513022_13092219580015967707.jpg?s=800x600

Opzoek naar een vakantiewoning? Wij bieden u twee woningen in het “Waldhaus an der Hunau”. De appartementen zijn op loopafstand van de Hunaustuben, waar wij u stalling voor uw motor en fiets bieden.  In de eerste woning is plaats voor 4 personen . De tweede woning is voorzien van drie slaapkamers en daarmee geschikt voor 6 personen. Lees meer

Allergievriendelijk

Glutenallergie? Lactose intolerantie? Vegetariër? Zoutarm dieet? Hallal? Een allergie of dieet kan je vakantie of weekendje weg in de weg staan. Maar niet in Pension Hunaustuben.
https://www.sauerland.com/extension/portal-slt/var/storage/images/media/bibliothek/sauerland-tourismus/natur/rothaarsteig-bei-sonnenaufgang/249168-1-ger-DE/Rothaarsteig-bei-Sonnenaufgang_front_large.jpg
In onze familie zijn allergien dagelijkse kost (laktose intolerantie en hooikoorts) en weten dan ook als geen ander hoe vervelend het is als je ergens bent en niet kunt doen en laten wat wilt. Heb jij dus een allergie, intollerantie of een dieet, maar wil je toch lekker op vakantie? Boek dan bij ons en laat ons weten wat wij voor jou kunnen doen.