Bel ons: (+49) (0)29 77-70 98 40
Hunaustrasse 21, Bödefeld, Bekijk kaart
Homepage

HERZLICH WILLKOMMEN IN PENSION HUNAUSTUBEN

WELKOM IN DE HUNAUSTUBEN

Afbeeldingsresultaat voor hunaustubenPension Hunaustuben is gelegen in het hart van het Sauerland en door zijn centrale ligging een ideaal startpunt voor uw ontdekkingstocht door het Sauerland. Direct voor het pension beginnen enkele prachtige wandelingen en fietsroutes. Houdt u meer van touren met de auto of motor? Ook dan komt u in de omgeving van het pension volop aan uw trekken. De Sauerlander Höhenflug en Höhenstrasse doorkuisen het zeer mooie plaatsje Bödefeld, waarin het pension staat.

Geniet van een vakantie in dit top pension en ontdek de zeer goede service. Beleef het Sauerland en laat ons u het gevoel geven, thuis te komen na een dag vol indrukken. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw verblijf?  Laat het ons weten, wij zijn zeer flexibel en denken graag met u mee.

 

Thuis in het Sauerland

“Beter als thuis kun je niet hebben”, zei een gast tijdens zijn verblijf in de Hunaustuben. Met dit gedachtengoed ontvangen wij u graag in ons huis in Bödefeld. Wij genieten, als u geniet. Als u wilt kunnen wij u veel informatie geven over Bödefeld en het Sauerland. Van hedendaagse attracties en geschiedenis tot sagen en mythen over het Sauerland. Ontdek met ons mee en beleef het Sauerland.

Afbeeldingsresultaat voor sauerland wandern
service

Vakantiewoning Sauerland

https://pix6.agoda.net/hotelimages/513/513022/513022_13092219580015967707.jpg?s=800x600

Opzoek naar een vakantiewoning? Wij bieden u twee woningen in het “Waldhaus an der Hunau”. De appartementen zijn op loopafstand van de Hunaustuben, waar wij u stalling voor uw motor en fiets bieden.  In de eerste woning is plaats voor 4 personen . De tweede woning is voorzien van drie slaapkamers en daarmee geschikt voor 6 personen. Lees meer

Allergievriendelijk

Glutenallergie? Lactose intolerantie? Vegetariër? Zoutarm dieet? Hallal? Een allergie of dieet kan je vakantie of weekendje weg in de weg staan. Maar niet in de Hunaustuben.
https://www.sauerland.com/extension/portal-slt/var/storage/images/media/bibliothek/sauerland-tourismus/natur/rothaarsteig-bei-sonnenaufgang/249168-1-ger-DE/Rothaarsteig-bei-Sonnenaufgang_front_large.jpg
In onze familie zijn allergien dagelijkse kost (laktose intolerantie en hooikoorts) en weten dan ook als geen ander hoe vervelend het is als je ergens bent en niet kunt doen en laten wat wilt. Heb jij dus een allergie, intollerantie of een dieet, maar wil je toch lekker op vakantie? Boek dan bij ons en laat ons weten wat wij voor jou kunnen doen.

 

Laatste tweets

Facebook