Bel ons: (+49) (0)29 77-70 98 40
Hunaustrasse 21, Bödefeld, Bekijk kaart
Service

Service

Het onze gasten naar de zin maken, is onze hoogste prioriteit. Wij genieten, als u geniet. U kunt dan ook altijd bij ons terecht met uw speciale wensen en wij komen u dan graag tegemoet als dit binnen onze mogelijkheden ligt.

Wat wij u zowieso bieden:

  • Sauerland Card: Bij aankomst ontvangt u de Sauerlandcard, met deze kaart kunt u gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in het hele Sauerland. Daarnaast ontvangt u met deze kaart ook korting op verschillende actracties als: zwembaden, musea, etc.
  • Uitgebreide informatie wat betreft de activiteiten in de omgeving. O.a. aanbod van wandelingen, speciaal voor u (door ons) vertaald in het Nederlands.
  • Regelmatig bieden wij u rondleidingen in Bödefeld. Na deze rondleidngen kent u alle ins en outs van het dorp en kent u de gebruiken en tradities van het dorp.
Glutenallergie? Lactose intolerantie? Vegetariër? Zoutarm dieet? Hallal? Een allergie of dieet kan je vakantie of weekendje weg in de weg staan. Maar niet in Pension Hunaustuben.
In onze familie zijn allergien dagelijkse kost (gluten en laktose intolerantie) en weten dan ook als geen ander hoe vervelend het is als je ergens bent en niet kunt doen en laten wat wilt. Heb jij dus een allergie of een dieet maar wil je toch lekker op vakantie? Boek dan bij ons en laat ons weten wat wij voor jou kunnen doen.