Bel ons: (+49) (0)29 77-70 98 40
Hunaustrasse 21, Bödefeld, Bekijk kaart
Over ons

Over ons

Steven De Rudder

In 1983 geboren in Heemskerk, daar mijn hele leven gewoond. Na de middelbare school ben ik in militaire dienst gegaan tot dec. 2008. In deze periode ben ik twee maal uitgezonden naar Irak. In 2007 kreeg ik van mijn vrouw te horen dat ik papa zou worden. Door de komst van ons kind kreeg ik andere verantwoordelijkheden. Om deze te kunnen dragen heb ik besloten dat ik niet meer voor Defensie wilde werken. Na een goed gesprek besloten we samen een gezellig familie pension of gasthof te beginnen. We zijn terecht gekomen in dit prachtige dorpje aan de rand van het Rothaar gebergte, op nog geen 5 minuten rijden van de langste piste van het Sauerland. Heerlijk; het gevoel dat je doet met je leven waar je zin in hebt.

Willemein De Rudder-Huisman

Opgegroeid in een grote familie heb ik van huis uit meegekregen dat open staan, er zijn en zorgen voor anderen belangrijk is. Niet vreemd dus dat ik voor de studie psychologie gekozen heb. Na mijn studie ben ik gaan werken bij een instelling die therapie aanbied via het internet (Annazorg). In 2007 veranderde er vervolgens nogal wat in mijn leven, ik trouwde en raakte ik verwachting van Elize. Dit was een moment om stil te staan bij de vraag : “hoe ons leven in te richten?”. We besloten onzer beiden toekomstdromen uit te voeren. Zie hier nu het resultaat daarvan! Ik hoop u te kunnen trakteren op een heerlijke, gezellige, inspirerende vakantie!

Elize: Elize is onze oudste dochter (janauri 2008). Elize houdt van lezen en onze dieren op en rondom het pension. Elize doet het gymnasium aan het Benediktiner Gymnasium in Meschede.

Janieke: Janieke is de middelste (augustus 2010). Janieke zit op de basisschool in Bödefeld. Janieke houdt van dansen, zingen en zwemmen.

Sven: Sven is de jongste van onze 3 kinderen (augustus 2012) Sven gaat net als Janieke naar de basischool in Bödefeld. Sven houdt van voetbal en zwemmen.

Onze visie met betrekking tot het pension

In ons pension zijn er twee belangrijke pijlers “familie en gezelligheid”. In het dagelijks leven, vergeten we nog wel eens stil te staan bij juist deze twee zaken. We haasten ons van het één naar het ander zonder te genieten, te genieten van wat het meest belangrijk is in ons leven: onze familie en vrienden! In ons pension is dan ook een ieder welkom, van klein naar groot, van jong naar oud. Trommel uw familie/ vrienden/ geliefden bij elkaar en trakteer uzelf op een gezellige vakantie!